Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Subvenció per zona PEIN al municipi de Castellar de la Ribera

Subvenció per zona PEIN al municipi de Castellar de la Ribera

Gràcies a la subvenció rebuda des del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya destinada als Espais naturals de Catalunya, als hàbitats i espècies, en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020 per a l'any 2022, el municipi de Castellar de la Ribera ens hem pogut beneficiar d’una ajuda de 38.659,06 € per tal de poder dur a terme diverses actuacions a la zona PEIN de la Ribera Salada de les que us fem un petit resum a continuació.

S'ordena el tancament perimetral de la Ribera Salada fins a nou avís

S'ordena el tancament perimetral de la Ribera Salada fins a nou avís

S'ordena el tancament perimetral de la Ribera Salada, per tal d’evitar la circulació motoritzada dins del seu espai així com prohibir el bany en tot el tram de la Ribera Salada, fins a nou avís. Es prohibeix la utilització d’elements pirotècnics de tot tipus, l’encesa de fogueres, així com l'ús de qualsevol altre artefacte o eina que contingui foc o sigui susceptible de generar espurnes en tot el municipi. Se suspenen totes les activitats de lleure tipus acampada, ruta esportiva o qualsevol similar en el medi natural.

Tancament perimetral de la Ribera Salada i prohibició d'utilització d'elements pirotècnics de tot tipus,  l’encesa de fogueres...

Tancament perimetral de la Ribera Salada i prohibició d'utilització d'elements pirotècnics de tot tipus, l’encesa de fogueres...

Primer. Ordenar el tancament perimetral de la Ribera Salada, per tal d’evitar el trànsit rodat dins del seu espai així com prohibir el bany en tot el tram de la Ribera Salada, fins a nou avís. Segon. Prohibir la utilització d’elements pirotècnics de tot tipus, l’encesa de fogueres, així com l´ús de qualsevol altre artefacte que contingui foc en tot el municipi, fins a nou avís.

PROJECTE DE DINAMITZACIÓ LOCAL DEL MUNICIPI DE CASTELLAR DE LA RIBERA: Pavimentació d’una part de l’accés al Castell de Ceuró i l’església de Sant Julià de Ceuró, i millora dels accessos als Cementiris de: Ceuró, Castellar i Clarà.

Amb l’ajuda rebuda de la Diputació de Lleida (DDL) hem pogut dur a terme diverses actuacions de millora en els accessos d’elements patrimonials i d’equipaments d’ús veïnal i municipal.