Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XVII Edició del Premi Cultural Jordi Sunyer i Pla

La temàtica d’aquesta edició era LA FAUNA SALVATGE DE CASTELLAR DE LA RIBERA, tant en modalitat de fotografia com en la de dibuix

El jurat del Concurs Kiko Montilla i Marc Ramonet
El jurat del Concurs Kiko Montilla i Marc Ramonet

DIJOUS 23 DESEMBRE 2021

Un any més, la situació greu de la pandèmia ha complicat el fet de poder celebrar junts l’entrega de premis de l’edició d’enguany del Premi Cultural Jordi Sunyer i Pla. Tot i així, estem molt contents perquè aquest fet no ha impedit la vostra participació, ja que hem comptat amb un total de 26 fotografies. La temàtica d’aquesta edició era LA FAUNA SALVATGE DE CASTELLAR DE LA RIBERA, tant en modalitat de fotografia com en la de dibuix. Pel que fa a l’apartat de fotografia, hem comptat amb un jurat format pel Marc Ramonet, fotògraf, i Kiko Montilla, dissenyador gràfic.

El primer premi de fotografia ha estat per a la foto número 12 titulada “Marieta del jardí”, de Lucía i Catalina Vidal dels Oriols.
El segon premi ha estat per a la fotografia número 3, “Espiadimonis”, d’Anna Cabot Riart.
Moltes felicitats a les guanyadores!
També volem agrair a tots els participants les fotografies que ens heu fet arribar.

Pel que fa a la modalitat de dibuix, n’hem rebut 5. Nenes i nens de Castellar han reproduït molt bé la fauna salvatge que veuen al seu entorn. Els volem donar les gràcies per tots aquests dibuixos tan macos que ens han enviat.

Moltes gràcies a tots i que no falti la cultura!

Galeria d'imatges