Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PROJECTE DE DINAMITZACIÓ LOCAL DEL MUNICIPI DE CASTELLAR DE LA RIBERA: Pavimentació d’una part de l’accés al Castell de Ceuró i l’església de Sant Julià de Ceuró, i millora dels accessos als Cementiris de: Ceuró, Castellar i Clarà.

Amb l’ajuda rebuda de la Diputació de Lleida (DDL) hem pogut dur a terme diverses actuacions de millora en els accessos d’elements patrimonials i d’equipaments d’ús veïnal i municipal.

DIVENDRES 21 GENER 2022

El dia 1 d’octubre de l’any 2020, es va comunicar a l’Ajuntament de Castellar de la Ribera la publicació al BOP del 29 de setembre de 2020 de l’acord pres per la Junta de Govern de la Diputació de Lleida, pel qual s’aprovava la resolució de la convocatòria del Pla de Dinamització Local i en conseqüència la concessió de l’ajut a l’Ajuntament de Castellar de la Ribera per a la Millora en els accessos d’elements patrimonials i d’equipaments d’ús veïnal i municipal 31.621,72 euros.

La despesa prevista inicialment segons la memòria presentada era de 33.286,02 euros per les actuacions a realitzar en els següents àmbits:
Pavimentació d’una part de l’accés al Castell de Ceuró i l’església de Sant Julià de Ceuró, i millora dels accessos al Cementiri de Ceuró, al Cementiri de Castellar i al Cementiri de Clarà.

Un cop rebudes les ofertes presentades, finalment les obres van ser adjudicades en dos blocs. La part per la Pavimentació de l’accés al Camí de Ceuró adjudicada a l’empresa Ribalta i Fills, S.A. i la part de les Millores als accessos als cementiris de Ceuró, Castellar de la Ribera i Clarà adjudicada a Construccions Josep Clotet, S.A.
Així doncs, gràcies a l’ajuda concedida per la Diputació de Lleida i amb l’aportació per part de l’Ajuntament de la resta del pressupost necessari per a la realització del projecte, s’ha pogut dur a terme les millores dels accessos a elements patrimonials i equipaments d’ús veïnal i municipal de les que podrem gaudir tots plegats.