Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació del conte ‘El paradís dels mitjons perduts’

El dissabte 5 de juny ens vam reunir a la plaça de Castellar de la Ribera per a la presentació del conte del Ramon Segués i el Manel Ariza

Presentació del conte ‘El paradís dels mitjons perduts’
Presentació del conte ‘El paradís dels mitjons perduts’

DISSABTE 05 JUNY 2021

La regidora, la Sara Malé, ens va presentar el Ramon Segués, que molts ja coneixíem perquè havia estat mestre d’Ogern i havia col·laborat molt amb l’Agrupament Baixa Ribera Salada. Cal dir que quan obres el llibre i veus els logos, fa il·lusió de veure que ara ha estat l’Agrupament i la Diputació de Lleida els que han col·laborat en aquest projecte.
El Marc Segués va presentar el conte i després ja va ser el Ramon qui va parlar i també va informar que els beneficis de la venda del llibre serien per donar al fons d’emergència social.
La Violeta Caballol ens va explicar com es podia utilitzar el conte, ja que hi ha una guia al final amb idees per parlar, imaginar i crear. També ens va fer participar als assistents amb unes targetes d’una manera molt entretinguda.
El Manel va estar tota l’estona dibuixant i després es van sortejar els dibuixos entre el públic i també ens va fer dibuixos a les dedicatòries del llibre.
Hi havia tres exalumnes del Museu de l’Escola Rural que després de la presentació van explicar les seves vivències a gent que encara no coneixia el lloc o altres que ho van voler tornar a veure.

Galeria d'imatges