Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Millora de l'aïllament acústic i solar del Local Social

Subvenció nominativa prevista a la Llei 31/2022, de 23 de desembre, de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2023, per a l'aïllament acústic i solar del local social Programa 942A de Cooperació Econòmica Local de l'Estat.

Millora de l'aïllament acústic i solar del Local Social
Millora de l'aïllament acústic i solar del Local Social

DIJOUS 21 MARÇ 2024

Gràcies a la subvenció rebuda per part del Ministeri de Política territorial del Govern d'Espanya, s'ha pogut millorar l'aïllament acústic i solar del Local Social del municipi de Castellar de la Ribera, fet que contribueix indubtablement a la reducció de la despesa municipal i ens permet adequar l’immoble a la normativa actual, complint al mateix temps amb la conservació dels béns de titularitat municipal i amb la finalitat d’incrementar el seu ús per part de la població.

S'ha procedit a la col·locació interior de cortines enrotllables tipus estor, micro-perforades d’un 95% d'opacitat que milloren l'aïllament acústic i ajuden a reduir la calor a l'interior de l'equipament durant les hores de més sol.També s'ha esmenat el porxo exterior, que d’entrada només estava format per dos perfils metàl·lics, afegint una subestructura formada amb perfils d'acer i amb la instal·lació de vidres translúcids de Seguretat, que beneficien el local aportant ombra a la façana sense evitar que la llum indirecta pugui entrar a l’interior, alhora que s’aconsegueix una millora en la conservació de l'edifici davant de les inclemències meteorològiques.

Esperem doncs que aquesta obra afavoreixi l'ús del local i s'incrementi les activitats que s'hi proposin, ja que són múltiples les possibilitats que permet amb les millores executades.

Des del consistori municipal volem impulsar l'activitat econòmica del nostre municipi amb aquest espai obert i multifuncional on el veïnat podrà realitzar les reunions, conferències, classes dirigides, activitats per a les diferents edats i/o col·lectius,... potenciant-lo com un punt de trobada Intergeneracional, amb una bona protecció acústica i solar, que tots hi tenim accés i podem disposar-ne.

Galeria d'imatges