Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Castellar de la Ribera presenta la Temporada Cultural Primavera/Estiu 2024

L’Ajuntament de Castellar de la Ribera presenta una nova aposta cultural: la ”Temporada Cultural Primavera/Estiu 2024”. Una sèrie d’espectacles d’altíssima qualitat artística us espera en diferents indrets del municipi

Tríptic informatiu de la Temporada Cultural Primavera/Estiu 2024
Tríptic informatiu de la Temporada Cultural Primavera/Estiu 2024

DILLUNS 22 ABRIL 2024

El multipremiat il·lusionista solsoní Pere Rafart ens farà flipar amb els seus trucs de màgia. Serà el diumenge 28 d’abril, a les 18h, al Local Social de Castellar de la Ribera. El preu serà de 10€ i gratuït per a menors de 18 anys. Aforament limitat a 60 persones.

El dissabte 15 de juny, a les 19h, a Sant Andreu de Clarà, gaudirem d’un programa ben variat amb una de les corals més destacades del país, la Polifònica de Puig-reig. El preu de l’entrada és de 10€ i gratuït per a menors de 18 anys.

L’AIMS Festival, l’esdeveniment cultural més internacional de la nostra comarca, ens portarà joves talents del món el divendres 16 d’agost, a les 21h, a Sant Julià de Ceuró. El preu és de 10€ i gratuït per a menors de 18 anys.


Comptarem també amb The Velcros, l’extraordinari grup de música Rumba procedent de la nostra comarca el divendres 30 d’agost, a les 0:00h (nit del 30 al 31 d’agost) sota les alzineres al costat del pavelló esportiu. En aquest cas, l’entrada és gratuïta per a tothom amb un aforament limitat a 500 persones.


Podeu comprar les entrades a la taquilla al lloc de cada espectacle a partir d’una hora abans. Tot i que es recomana la compra d’entrades anticipades a través d’internet al següent enllaç:

https://entradessolsones.com/


Si necessiteu més informació, us podeu adreçar a:

Ajuntament de Castellar de la Ribera:

https://castellarribera.ddl.net/

Telèfon: 973 48 16 40

ajuntament@castellarribera.ddl.net


Oficina de Turisme del Solsonès

Ctra. de Bassella, 1. Solsona
Telèfon: 973 48 23 10


Des de l’Ajuntament de Castellar de la Ribera agraïm al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. El seu suport ha fet possible aquesta temporada cultural al nostre poble.

Galeria d'imatges