Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Tancament perimetral de la Ribera Salada  i prohibició d'ultilització d'elements pirotècnics de tot tipus,  l’encesa de fogueres...

Tancament perimetral de la Ribera Salada i prohibició d'ultilització d'elements pirotècnics de tot tipus, l’encesa de fogueres...

Primer. Ordenar el tancament perimetral de la Ribera Salada, per tal d’evitar el trànsit rodat dins del seu espai així com prohibir el bany en tot el tram de la Ribera Salada, fins a nou avís. Segon. Prohibir la utilització d’elements pirotècnics de tot tipus, l’encesa de fogueres, així com l´ús de qualsevol altre artefacte que contingui foc en tot el municipi, fins a nou avís.

PROJECTE DE DINAMITZACIÓ LOCAL DEL MUNICIPI DE CASTELLAR DE LA RIBERA: Pavimentació d’una part de l’accés al Castell de Ceuró i l’església de Sant Julià de Ceuró, i millora dels accessos als Cementiris de: Ceuró, Castellar i Clarà.

Amb l’ajuda rebuda de la Diputació de Lleida (DDL) hem pogut dur a terme diverses actuacions de millora en els accessos d’elements patrimonials i d’equipaments d’ús veïnal i municipal.

Document Actions