Dissabte, 28 De Novembre De 2020
Ctra. de Solsona-Bassella, km. 10,5, 
Castellar de la Ribera - 25289
Telèfon: 973 48 16 40 Fax:

Crta. de Solsona-Bassella, km. 10,5
25289 Castellar de la Ribera
Lleida
ajuntament@castellarribera.ddl.net

Tots els continguts del lloc web Ajuntament de Castellar de la Ribera -que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.- són, bé propietat de Ajuntament de Castellar de la Ribera, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Ajuntament de Castellar de la Ribera és propietat exclusiva de Ajuntament de Castellar de la Ribera i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Ajuntament de Castellar de la Ribera és de Ajuntament de Castellar de la Ribera o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicaci&ocaute;, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Ajuntament de Castellar de la Ribera o dels seus proveïdors.

Ajuntament de Castellar de la Ribera i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Ajuntament de Castellar de la Ribera són marques protegides per Ajuntament de Castellar de la Ribera. Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Ajuntament de Castellar de la Ribera (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Ajuntament de Castellar de la Ribera constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Ajuntament de Castellar de la Ribera es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Ajuntament de Castellar de la Ribera es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Ajuntament de Castellar de la Ribera com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Ajuntament de Castellar de la Ribera no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Ajuntament de Castellar de la Ribera no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Ajuntament de Castellar de la Ribera.

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Ajuntament de Castellar de la Ribera inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Ajuntament de Castellar de la Ribera no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Ajuntament de Castellar de la Ribera no implica que Ajuntament de Castellar de la Ribera l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Ajuntament de Castellar de la Ribera es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del Ajuntament de Castellar de la Ribera.

Ajuntament de Castellar de la Ribera exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Ajuntament de Castellar de la Ribera o de webs de tercers.

Ajuntament de Castellar de la Ribera no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Ajuntament de Castellar de la Ribera.

El contingut del web de Ajuntament de Castellar de la Ribera únicament és aplicable a territori espanyol.

Ajuntament de Castellar de la Ribera garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Ajuntament de Castellar de la Ribera. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Ajuntament de Castellar de la Ribera, creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Ajuntament de Castellar de la Ribera enviant un e-mail a: ajuntament@castellarribera.ddl.net

Mapa Web